Friday, October 22, 2010

INGAT TAK MACAMMNA LUKISAN KECIK2 DULU

SALAM semua....
hm... dah lama sangat saya tak menulis di blog kesayangan saya nie.... bz pun ada jugak, tp yang sebenarnya saya tak tahu nk tulis pasal ape...maklumla saya takla pandai sangat nak mengarang...klu benda patutnya dah siap mengarang 10 minit jadinya 1 jam la termenung kt screen komp tue.. tak pun trus tak jd nak publish...hehe

Kelmarin ( minggu lepas punya kelmarin) sambil2 blank mngadap kertas keje, tiba2 je terlintas kenangan masa zaman budak2 dulu... hai... cuba ingat balik...kalau cikgu seni lukis suruh melukis,  tema lukisan tue pemandangan, ape yang korang lukis?..check k..
  1. Ada bukit
  2. matahari  di belakang bukit @ sebalik awan
  3. Ada sawah padi
  4. Ada sungai
  5. Pondok kecil
  6. Rumput tajam2
  7. Titi jgn lupa
 (ada tak mcm nie-saya lukis sendri tau~gna paint je-after 1 week mngarang utk publish kt blog~he...)

 klu lukisan RUMAH SAYA lak... ade tak mcm nie....
  nie pun sya lukis sendri
renung-renungkan....da......wassalam



2 comments:

Lizzie Yasmin said...

lukisan rumah tue.. mmg mcm nk sama jer dgn aku nyer kecik2.. tiba2 rasa nak pi lukis atas plan nie.. hehehe

☆aDihAys☆ said...

rjinnye lukis..
tp dulu2 mmg style lukis cmtu..